Söndagsdejt.

 
Kolla vilken finig Leila jag täffade igår! Det är inte varje dag en medlem ur SJelite'13 från Cst är nere i Linköping, liksom!


Då mår jag bra

 
-När man tar första cykelturen för året på farmors gamla cykel efter att rensat bort eklöv i mängder från hjulen.
-När man verkligen känner hur solen värmer så där som den gör i april.
-När man är ute i solen alldeles för länge och känner att huden är lite öm framåt kvällen.
-När man är på väg nånstans.
-När man känner friheten som det innebär att cykla ute på landsvägarna i finaste Gärdala.
 

SJ har fototävling med temat "då mår jag bra". Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle bidra med, så det blev denna blid från i lördags. Och jag fick ju in ganska många saker i samma bild tycker jag! :)


och världen håller andan

 
 
Det är inget roligt när det händer tågolyckor.
I det här fallet var det jag och min förare som fick ta hand om kaoset som bara växte och växte, sedan kom det fler kollegor, och sedan började allt rulla igen. Jag kan bara säga att jag är evigt tacksam för att det var personalbyte för mig i Västerås, att jag blev avbytt och slapp åka tillbaka med tågsetet som mosade den där skåpbilen. Jag hade nog tur, egentligen, när jag efter två timmars rast jobbade på tåget efter. Och det är jag otroligt glad för.
Så. nu har jag skrivit av det med. Så det är inte bara biljetter man ska ha koll på när man jobbar på SJ, det är ett otroligt stor säkerhetstänkt med.


Jag följer dina gnistor under tunga moln

 
 
 
 
 
Mina föräldrar ville åka till Tåkern och kolla på tranorna idag, och då hängde jag på. Det var mys! Och jag insåg lite halvbittert att mitt tele @300mm (...450mm med DX sensor...!!!!) inte räcker till haha! Varför är allting så dyyrt?


A place only we can go.

 
 
 
Gotland, maj 2012
:)


Calling through the darkness

 
 ..for an answer that is never known


A little black raincloud

 
Det regnar idag. Jag kan inte komma ihåg sist när det regnade, och jag tycker det är såå mysigt när dropparna smattrar på taket. Det är ett sommaren-är-på-väg-ljud för mig.


Not all those who wander are lost

 
 
Helt sjukt att det snart har gått två år! TVÅ ÅR sedan jag och min finfina kompis gick El Camino de Santiago! Och nu ska jag göra ett album med sisodär 200 bilder! måste bara sortera klart och skicka iväg dem först...suck...!
 


Motaladag

 
 
Idag har jag träffat Maja. Det var fint. Tänk att det snart har gått ett helt år sedan vi och alla våra saker lämnade Sörängen för alltid. Det känns konstigt tycker jag. Som tur är finns ju människorna kvar, även fast vi inte längre bor så nära att man kan gå över på bara några sekunder. Det är också fint, fast på ett annat sätt.


När man rensar lite...

 
 
Och undrar "hur tänkte jag här?" Säkert att det skulle vara till en tragisk låt eller nåt. Väldigt enkel ljussättning med, bara pang på med blixten. håhåjaja. Men på nåt sätt, exakt två år senare, så tycker jag om dem endå.


Railway. Rainday.

 
 
 
 
Den senaste tiden har jag:
-hunnit examineras som funktion 53 (en säkerhetstjänst som innebär att jag är avgångssignlarerare på  regionaltåg)
-inte hunnit med någon fritid alls, egentligen
-blivit beroende av ännu en tv-serie då sömnlösheten hållit mig sällskap
-lämnat in min hemtenta och hoppas hoppas att jag har fattat rätt
-haft total ångest över ett svårt beslut
-fattat beslutet och nu hoppas jag att jag orkar hah!
-fixat sommarjobb i en fotobutik (AWESOME!)
 
...och man får se massa fint när man åker tåg!
 
 

NITTONHUNDRANITTIOETT

/ Fotografering / Harry Potter / Landskap / WWF / Filmer som berör / Mörk choklad / Korta skärpedjup / Photoshop / Nikon / Oseriöst / Soluppgång / Vinterfrost / Självporträtt / FairTrade /
RSS 2.0