Lily II

 


Disaster Road.

 


So excuse me darling

 
 
...while my heart explodes
 
 
 


För vi har solen i ögonen.

 
 
 
 
 
Det här gjorde jag imorse. Och även fast jag fotade en hel del bilder med mitt teleobjektiv, så var det inte dom som jag gillade mest när jag gick igenom dem. Och angående flygplanen på den svartvita bilden så kan jag inte bestämma mig för om de ska få vara kvar? De var ju där just precis då...synpunkt någon??


Blåa berg.

 


Bloglovin

Okej, så typ, det här är jättebra. Som att vara vän med nån på facebook och dens statusar kommer upp på din vägg. Nästan i alla fall
 
Följ min blogg med Bloglovin


För därifrån syns längtan mer.

 
 
 
 
 


Fyrtal i Ässes.

 
 
Dom är ganska charmiga, dom där gräsänderna tycker jag.


Skisser för sommaren.

 
 
 
Jag skulle vilja kunna spara lite av alla årstider i en burk. Den burken skulle jag ta fram och lukta på nu, för nu saknar jag våren väldigt mycket. På samma sätt som jag saknar alla färger som hösten innebär mitt i sommaren. Eller känslan att glida fram på isen när solen skiner och det är jättekallt.
Fast det är ganska okej nu med. Egentligen. Höstokej. Eller nåt.


novemberdag / 2011

 
 
 


"I get a little warm in my heart, when i think of winter."

 


Syrénen.

 
 


Linn.

 
 
Jag tycker om de här bilderna väldigt mycket. Vi hittade ett rum någonstans på ett museum i Eksjö, och där, bland alla tråkigt (läs TRÅKIGA) föremål var det helt fantastiskt ljus. Alltså helt galet fint!
 


Strövtåg i hembygden.

 


November / waterdrops.

 
 


Fyrtal / Snowberries.

 
 
 


Downtown.

 
Fina Nässjö en kväll i maj.


We will face it all. Together.

 
 
Bara för att jag har gått runt med ett leende så fort jag hört den här låten. Bara för att den är så bra. Bara för att filmen nog är den bästa jag sett i år. Bara för att jag vill se den igen och igen och igen. Bara för att.
 


Something Beautiful



Dead tree / Duplex

 
 
 

NITTONHUNDRANITTIOETT

/ Fotografering / Harry Potter / Landskap / WWF / Filmer som berör / Mörk choklad / Korta skärpedjup / Photoshop / Nikon / Oseriöst / Soluppgång / Vinterfrost / Självporträtt / FairTrade /
RSS 2.0