Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.



Kanalhöst / B&W

 
 
 
 


Första snön / Last year.

 
 


månsken



Monastery / Church.

 
 
 
 
För några veckor sedan gick jag på en fotopromenad med siktet inställt på ett gammalt förfallet kloster vid kyrkan som ligger där jag bor. Det är så vackra färger där så här på hösten tycker jag!
 


Landskap/moonrise.

 
 
 
 
 


Fotoplaner.

 
Jag hade tänkt att jag skulle bege mig hit om ett litet tag. Det är ett fågeltorn där man har väldigt fin utsikt över sjön som jag bor vid. Fin utsikt + solnedgång från fel håll, det kan bli fint! Frågan är bara om jag ska cykla dit eller ta en promenad. Hmm. Cykla går ju fortare, men det är ju så fruktansvärt kallt.
Kanske lägger jag upp en bild eller två här senare, om jag nu kommer iväg!


Skyfall

 
Ikväll är det bio som gäller. För i min familj så är vi sådana där riktiga James Bond nördar. Och då måste man ju bara gå på premiären! Jag tycker det är mysigt att vi kan gå på bio tillsammans alla fyra. Det är ju inte jätteofta numera tyvärr som vi kan göra saker tillsammans.
Och ahhhh! jag LÄNGTAR!! den kommer att vara såå bra. Jag bara vet det!
 
Puss!


For a livning Planet.

 
Jag har blivit fadder i WWF. Det borde du också bli.
När jag var liten ( eller yngre i alla fall...) så var jag medlem i pandaklubben. Varför det tog så länge innan jag gjorde slag i saken vet jag faktiskt inte. Men det här är det bästa beslutet jag har tagit på väldigt länge. Och helt ärligt, varför skulle jag inte skänka 100kr i månaden som bidrar till att den illegala djurhandeln stoppas? Nej, just det. så kom igen!!

NITTONHUNDRANITTIOETT

/ Fotografering / Harry Potter / Landskap / WWF / Filmer som berör / Mörk choklad / Korta skärpedjup / Photoshop / Nikon / Oseriöst / Soluppgång / Vinterfrost / Självporträtt / FairTrade /
RSS 2.0